Βελτιωμένη Porsche 911 Turbo S Cabrio είναι πραγματικά μοναδική!

Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία Edo Competition επεμβαίνει πάνω στην Porsche 911 Turbo S Cabrio και της χαρίζει μεταξύ άλλων ένα ειδικό εξωτερικό χρωματισμό, που την καθιστά μοναδική από οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί στον πλανήτη.

Το χρώμα ονομάζεται PTS Oliv-Green 274 και είναι ένα ανοιχτό πράσινο, το οποίο ταιριάζει αρκετά με την πανίσχυρη 911 Turbo S Cabrio. Παράλληλα, η Edo Competition το συνδυάζει με μαύρες ζάντες, που αφήνουν να φανούν οι κίτρινες δαγκάνες των φρένων, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Επιπλέον των παραπάνω, η βελτιωτική εταιρεία προσφέρει στην Porsche 911 Turbo S Cabrio και μια special σπορ εξάτμιση, η οποία αυξάνει τη δύναμη των 580 ίππων στα 600 άλογα, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον ήχο και είναι και πιο ελαφριά σε σχέση με την εργοστασιακή.


Στις επιδόσεις, η Edo Competition δεν ανακοινώνει πόση βελτίωση υπάρχει π.χ. στο 0-100 χλμ./ώρα έναντι του εργοστασιακού που βρίσκεται στα 3,0 δευτερόλεπτα, ωστόσο είναι σίγουρο ότι η 911 Turbo S Cabrio που δημιούργησε θα προσφέρει καταιγιστικά νούμερα επιταχύνσεων.
TAG