Πώς σας φαίνονται τα σχέδια για αυτή την εκπληκτική BMW M2 CSL;

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει αρκετές φήμες για εξέλιξη μιας πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης της M2 από τη BMW, που θα επαναφέρει μετά από χρόνια το λογότυπο «CSL» και πλέον, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Monholo Oumar, μας δείχνει το πως φαντάζεται αυτός το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το σχεδιαστή, η νέα BMW M2 CSL στο αμάξωμά της θα ξεχωρίζει με τα «φουσκώματα» στα φτερά, το πλήρες περιμετρικό carbon bodykit, αλλά και την χαρακτηριστική πίσω αεροτομή.

Τη σύνδεση με το ένδοξο παρελθόν της μάρκας μπορούν να προσφέρουν οι πανέμορφες αγωνιστικές ρίγες στα χρώματα της BMW M, που βρίσκονται σε πολλά σημεία του αμαξώματος της M2 CSL.

O κ. Oumar έχει επέμβει και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, εκεί όπου έχει τοποθετηθεί ένα roll cage, σταθερά μπάκετ καθίσματα με ζώνες 5 σημείων, ένα πιο σπορ τιμόνι με αλκαντάρα, ενώ έχουν αφαιρεθεί για λόγους βάρους πολλά από τα τμήματα του εσωτερικού που υπάρχουν στην εργοστασιακή M2.


Ως προς το εάν θα γίνουν αυτά τα σχέδια πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει, ωστόσο σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα του σχεδιαστή είναι αρκετά εντυπωσιακό και σίγουρα μπορεί να δώσει μια καλή ώθηση στη BMW για να σκεφτεί ξανά την πιθανότητα δημιουργίας μιας M2 CSL.
TAG