520 άλογα, carbon και νέα ανάρτηση για μια εκπληκτική BMW M4!

Η γνωστή γερμανική βελτιωτική Alpha-N Performance παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για τη BMW M4, η οποία ενσωματώνει νέα τμήματα στο αμάξωμα από ανθρακονήματα, περισσότερα άλογα, αλλά και μια νέα πιο σπορ ανάρτηση.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, η BMW M4 αποκτά το πρώτο στάδιο αναβάθμισης του TwinPower Turbo κινητήρα της από την Alpha-N, που αυξάνει την ισχύ του στα 520 άλογα από 425 εργοστασιακά.

Η αναβάθμιση αυτή συνοδεύεται και από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ και μια καινούργια πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα για το αμάξωμα, με την τελευταία να προσφέρει 53 κιλά κάθετης δύναμης στο πίσω μέρος σε ταχύτητες 200 χλμ./ώρα, βελτιώνοντας τη σταθερότητά του.

Στο πεδίο της ανάρτησης, η Alpha-N τοποθετεί ένα πλήρως ρυθμιζόμενο κιτ Öhlins Road and Track, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα, οι τροχοί φέρουν ζάντες 20 ιντσών της HRE Performance και ελαστικά Michelin Pilot Sport μεγέθους 265/30 εμπρός και 295/30 πίσω.


Αρκετές αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό εκεί όπου ξεχωρίζουν τα νέα σπορ καθίσματα Recaro Pole Position, που συνδυάζονται με αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας 4 σημείων της Sabelt για όσο το δυνατόν πιο αγωνιστική ατμόσφαιρα.
TAG