Μοναδική βελτιωμένη Ferrari F12 για πολύ λίγους!

Η βελτιωτική DMC έρχεται για να προσφέρει κάτι πραγματικά μοναδικό στους κατόχους της Ferrari F12 Berlinetta, αφού δημιουργεί ένα νέο custom bodykit για το αυτοκίνητο, που θα το προσφέρει σε 10 μόλις μονάδες.

Το bodykit της DMC έχει ειδικά δημιουργηθεί για την F12 Berlinetta με κυριότερο στοιχείο του να αποτελεί το νέο εμπρόσθιο τμήμα με τον καινούργιο και αρκετά διαφοροποιημένο προφυλακτήρα.

Εκεί, συναντούμε μια νέα carbon μάσκα με ειδική σχεδίαση, η οποία ενσωματώνει επιπλέον τα LED φώτα ημέρας και τις εισαγωγές του αέρα. Αισθητικά, η εικόνα του φέρνει πολύ κοντά την F12 σε αυτήν της F12tdf.

Εκτός αυτής της αλλαγής, η DMC προσφέρει και μια γκάμα 10 διαφορετικών σχεδίων σφυρήλατων ζαντών για την F12 Berlinetta, που μπορούν μάλιστα να παραγγελθούν σε διάφορα χρώματα και σε ματ, γυαλιστερό ή «βουρτσισμένο» τύπο.


Σε ό,τι αφορά τώρα σε τυχόν άλλες αλλαγές, η DMC δεν ανακοινώνει κάτι παραπάνω και σίγουρα, αφήνει ανέγγιχτο το μοτέρ των 741 ίππων της F12 Berlinetta, που προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα και τελική 340 χλμ./ώρα.
TAG