Carbon και 1.588 άλογα για την Lamborghini Aventador S!

Η Aventador S είναι το νεότερο δημιούργημα της Lamborghini και η βελτιωτική DMC παρουσιάζει μια νέα πρόταση αναβάθμισης που δίνει έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση της κορυφαίας Lambo, φθάνοντας παράλληλα σε απίστευτα επίπεδα και την ισχύ της.

Το project αναβάθμισης της DMC για την Aventador S ονομάζεται «Tecno» και σε ό,τι αφορά στην εξωτερική εμφάνιση προσθέτει ένα πλήρες bodykit (εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη κ.λπ.) αποκλειστικά από ανθρακονήματα.

Carbon είναι και το καπό, το οποίο θυμίζει αυτό της Lamborghini Centenario και θα κατασκευαστεί από την DMC σε μόνο 10 μονάδες.

Πολύ ενδιαφέρον έχει όπως και η αεροτομή, η οποία είναι υδραυλική και έχει κατασκευαστεί από σφυρήλατο αλουμίνιο και ανθρακονήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις θέσεις, που έχουν ειδικά εξελιχθεί για χρήση σε δρόμο, πίστα ή σε αγώνα drag.


Σε ό,τι αφορά στην ισχύ, η DMC στοχεύει να εκτοξεύσει τη δύναμη της Aventadors S στους 1.588 ίππους, από 740 εργοστασιακού, εξελίσσοντας μια πλήρη αναβάθμιση του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα της Lamborghini, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την προσθήκη διπλών τουρμπίνων.
TAG