Περισσότερη δύναμη και carbon για το πρώτο SUV της Bentley (+video)

Η γνωστή μας βελτιωτική DMC από το Χονγκ Κονγκ προσφέρει το κάτι παραπάνω στη Bentley Bentayga, τόσο στο πεδίο της εμφάνισης, όσο και σε αυτό της απόδοσης του κινητήρα της.

Ειδικά για τον κινητήρα, η DMC με νέο πρόγραμμα και εξάτμιση, βγάζει από τον 6λιτρο twin-turbo W12 κινητήρα της Bentayga 93 άλογα παραπάνω, με αποτέλεσμα να αυξήσει την ισχύ του στους 701 ίππους.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η αύξηση της ροπής, η οποία αγγίζει πλέον τα 1.055 Nm από 900 εργοστασιακά. Στο πεδίο των επιδόσεων, η DMC υπόσχεται αύξηση της τελικής ταχύτητας από 301 χλμ./ώρα στα 312 χλμ./ώρα.

Εκτός του κινητήρα, η DMC προσφέρει και νέους τροχούς στην Bentayga, με σφυρήλατες ζάντες από 22 έως 24 τροχούς, ενώ προσθέτει και μια σειρά από νέα ανθρακονημάτινες επενδύσεις στο καπό, τα πλαϊνά και την πόρτα του χώρου αποσκευών.


Στο εσωτερικό, μεταξύ μιας σειράς από άλλων βελτιώσεων, ξεχωρίζει το νέο carbon τιμόνι. Περισσότερα για τη βελτιωμένη Bentayga της DMC μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, με τη χαρακτηριστική μουσική που βάσει πάντα στα βίντεό της η εταιρεία...

       
TAG