Έτσι θα είναι το Audi Q8 παραγωγής!

Μετά το ντεμπούτο του Q8 ως πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ νωρίτερα μέσα στο μήνα, έχουμε και την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα για την έκδοση παραγωγής του.

Το νέο Audi Q8 θα μπει στην παραγωγή την επόμενη χρονιά ως το κορυφαίο crossover-coupe της μάρκας και στην πρώτη φωτογραφία του X-Tomi, μπορούμε να δούμε το πως θα είναι το μοντέλο παραγωγής.

Ουσιαστικά, το νέο μοντέλο θα έχει πολλά κοινά με το πρωτότυπο Q8, με την μάσκα να αλλάζει για να μπει στη θέση των κάθετων γριλιών του πρωτότυπου οι οριζόντιες των μοντέλων της Audi, ενώ και τα μπροστινά φώτα έχουν πιο «γήινη» εμφάνιση με τους απαραίτητους βέβαια LED λαμπτήρες.

Στο πλάι ξεχωρίζουν οι νέοι καθρέπτες που δεν είναι τόσο εντυπωσιακοί όσο αυτοί του πρωτότυπου, ενώ έχουν έρθει πιο κοντά προς τα Audi παραγωγής και τα πλαϊνά σπόιλερ.

Εκτός τώρα από την εμφάνιση, το νέο Audi Q8 θα έρθει το 2018 με μια μεγάλη γκάμα κινητήρων βενζίνης, diesel και υβριδικό. Θα υπάρχει και το κορυφαίο SQ8 με 4λιτρο biturbo V8 diesel κινητήρα, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει και RS έκδοση. Περισσότερα θα γνωρίζουμε αργότερα μέσα στη χρονιά.
TAG