Οι πρώτες φωτογραφίες από το πολεμικό εσωτερικό του νέου Honda Civic Type R!

Μέχρι σήμερα η Honda μας είχε δείξει φωτογραφίες μόνο από το αμάξωμα του νέου Civic Type R, όμως πλέον, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μοντέλου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μόντρεαλ, άνοιξαν τις πόρτες του πρώτου πρωτότυπου και αποκαλύφθηκε και το εσωτερικό του!

Με βάση λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες, η καμπίνα των επιβατών του νέου Honda Civic Type R βασίζεται φυσικά πάνω σε αυτή του «απλού» νέας γενιάς Civic Type R, με τις απαραίτητες σπορ προσθήκες που του χαρίζουν μια «πολεμική» εικόνα.

Με την πρώτη ματιά, ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα της Recaro, σε κόκκινο-μαύρο χρωματισμό. Ίδια χρωματική αντίθεση συναντούμε και στο σπορ τιμόνι, με τις κόκκινες ραφές και τα κόκκινα δέρματα στις λαβές.

Υπάρχει επίσης ένας μικρός σε ύψος επιλογέας ταχυτήτων με μεταλλική σφαιρική λαβή που μας προδιαθέτει για άψογα ανεβοκατεβάσματα σχέσεων, ενώ δεν λείπουν και οι επενδύσεις στο χρώμα των ανθρακονήματων, μαζί με αλουμινένια πεταλιέρα.

Εντύπωση προκαλούν επιπλέον στοιχεία όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά και ο επιλογέας για τα προγράμματα οδήγησης (από Comfort έως R+) στα δεξιά του λεβιέ ταχυτήτων.

Το μόνο που μας ξενίζει από τις πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού είναι η παρουσία ενός διακόπτη «P» στα αριστερά του λεβιέ ταχυτήτων, κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά το Civic Type R θα έρθει με ηλεκτρικό χειρόφρενο!


Από εκεί και πέρα να θυμήσουμε ότι με βάση τις πρώτες πληροφορίες το νέο Civic Type R θα ξεπεράσει σε ισχύ τους 320 ίππους, ενώ θα κινείται και πάλι από τον 2λιτρο VTEC turbo της Honda. Περισσότερα θα γνωρίζουμε την άνοιξη, όταν και το μοντέλο κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Φωτογραφίες: Motor1
TAG