Νέο Nissan 370Z Heritage Edition με ρετρό σχεδίαση

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η Nissan παρουσιάζει μια νέα special έκδοση του κουπέ 370Ζ, η οποία εμπνέεται από το Nissan 240Z της δεκαετίας του ’60, ενώ παράλληλα φέρει και συγκεκριμένες βελτιώσεις σαν ένα νέο facelift του μοντέλου.

Όπως αναφέρει η Nissan, το νέο 370Ζ Heritage Edition αποτείνει φόρο τιμής στο πρώτο «Z» μοντέλο της εταιρείας, το 240Z του 1969, έχοντας ένα ειδικό κίτρινο χρώμα με μαύρα γραφικά ή μαύρο εξωτερικό χρώμα με ασημί γραφικά.

Παράλληλα, το νέο μοντέλο φέρει ανανεωμένα φώτα εμπρός-πίσω, μια επανασχεδιασμένη γρίλια, αλλά και καινούργια χερούλια θυρών. Στο εσωτερικό του, η Nissan έχει χρησιμοποιήσει και πάλι τη διχρωμία κίτρινου με μαύρο.


Χωρίς αλλαγές παραμένει ο κινητήρας, που είναι και πάλι ο 3,7 λίτρων V6 των 332 ίππων της ιαπωνικής φίρμας, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο. Το νέο μοντέλο μετά την παρουσίασή του στην Έκθεση της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει τη διάθεσή του στις Η.Π.Α. αργότερα μέσα στην άνοιξη.
TAG