Ένα Audi RS7 Sportback «τέρας» με 740 άλογα!

Το Audi RS7 Sportback είναι ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα παραγωγής της γερμανικής φίρμας και πλέον, η ελβετική DS automobile έρχεται για να το κάνει ακόμη πιο ισχυρό χαρίζοντάς του 740 άλογα ισχύος.

Ειδικά στο πεδίο της ισχύος, η βελτιωτική εταιρεία έχει δουλέψει αρκετά πάνω στον 4λιτρο V8 TFSI κινητήρα βενζίνης της Audi, ώστε από τα 605 εργοστασιακά άλογα να βγάλει 740, με άμεσα οφέλη στις επιδόσεις.

Παράλληλα, η DS automobile δεν αφήνει χωρίς αλλαγές και την εμφάνιση του RS7 Sportback, αφού τα πάντα στο αμάξωμα είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, εκτός μόνο από τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Ακόμη και οι ζάντες, οι 21 ιντσών CVT της Vossen με 10 ακτίνες έρχονται σε σκούρο γκρι χρώμα για να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σκούρο αμάξωμα του βελτιωμένου μοντέλου της Audi.


Η τελική πινελιά της DS automobile αφορά στην ανάρτηση, η οποία αποκτά νέα ελατήρια και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, που προσφέρουν μείωση της απόστασης από το έδαφος, καθιστώντας πιο απόλυτα τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του RS7 Sportback.
TAG