Ένα Hyundai που μοιάζει με Bentley!

Η Genesis, η πολυτελής μάρκα της Hyundai, παρουσίασε μια νέα έκδοση του μεγάλου σεντάν Genesis G90, η οποία ονομάζεται G90 Special Edition και διαθέτει στοιχεία που το κάνουν να θυμίζει έντονα μοντέλο της Bentley.

Το νέο Genesis G90 Special Edition δημιουργήθηκε για να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή πολυτέλεια στον κάτοχό του, με το αμάξωμά του να ξεχωρίζει με τη διχρωμία του (ματ γκρι με ασημί, μεταλλικό καφέ με ματ γκρι ή μεταλλικό σκούρο μπλε με άσπρο), η οποία παραπέμπει σε μοντέλα της Bentley.

Παράλληλα, η Genesis προσθέτει στο αμάξωμα και μια οριζόντια χαρακτηριστική λωρίδα που βάφεται στο χέρι, θυμίζοντας και πάλι την περίφημη «coach line» των μοντέλων της βρετανικής υπέρ-πολυτελούς φίρμας.

Στο εσωτερικό του Genesis G90 Special έχουν αυξηθεί περαιτέρω τα επίπεδα της πολυτέλειας με την προσθήκη ειδικών δερμάτινων επενδύσεων Nubuck με ραφές, πιο ακριβών υλικών στο ταμπλό, τις πόρτες και την κονσόλα, καθώς και περισσότερων στοιχείων άνεσης εξοπλισμού.


Σε ό,τι αφορά τέλος στον κινητήρα, αυτός είναι ο κορυφαίος 5λιτρος V8 των 425 ίππων ισχύος και 519 Nm ροπής που διαθέτει στη γκάμα του το G90, ο οποίος προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 5,7 δευτερόλεπτα.
TAG