Η Skoda ετοιμάζει τη δική της BMW X4!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του VW Group θα δούμε ένα coupe-SUV μοντέλο, στα πρότυπα προτάσεων όπως η BMW X4 και η Mercedes GLC-Coupe, με το νέο αυτοκίνητο να αποτελεί προνόμιο της Skoda και να βασίζεται πάνω στο μεσαίο SUV Kodiaq.

Την πρώτη γεύση από το νέο coupe-SUV της Skoda θα μας τη δώσει το πρωτότυπο Vision E Concept της Έκθεσης της Σανγκάη (19 Απριλίου), ώστε στη συνέχεια και μέχρι το 2019 το νέο μοντέλο να μπει στην παραγωγή.

Για το πως θα είναι όμως το νέο δημιούργημα της Skoda μας αποκαλύπτεται μέσα από τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τις οποίες μπορούμε να δούμε περισσότερα για το νέο μοντέλο.

Έτσι λοιπόν, το εμπρόσθιο τμήμα θα προέλθει από το Kodiaq, όμως από τη μεσαία κολώνα και πίσω το νέο μοντέλο θα έχει αρκετές διαφορές, μιας και η οροφή θα πέφτει λιγότερο κάθετα πάνω στον ανασηκωμένο πίσω όγκο, για να προσδώσει την απαραίτητη κουπέ αίσθηση.


Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του, αυτοί θα προέλθουν από το Kodiaq και θα είναι turbo μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου με χωρητικότητες από 1,4 λίτρα και ισχύ από 125 έως και 190 ίππους. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά την παρουσίαση του σχετικού πρωτότυπου στη Σανγκάη.
TAG