Διπλή πρόταση βελτίωσης έως και 500 άλογα για το VW Golf!

Η γνωστή βελτιωτική Oettinger παρουσιάζει στην ετήσια συνάντηση των φίλων του GTI στο Wörthersee της Αυστρίας τις νέες της προτάσεις βελτίωσης για τα Golf GTI και Golf R, που χαρίζουν 380 και 500 άλογα ισχύος αντίστοιχα.

Στο κορυφαίο VW Golf R, η Oettinger «πειράζει» σχεδόν εξ ολοκλήρου το 2λιτρο TSI μοτέρ, προσφέροντάς του νέα σφυρήλατα εσωτερικά μέρη, ώστε να αυξήσει τη δύναμή του στα 500 άλογα, από 310 εργοστασιακά.

Επιπλέον αυτού, έχει αλλάξει το αυτόματο DSG κιβώτιο για να μπορεί να διαχειριστεί την πολύ μεγάλη αυτή αύξηση της ισχύος, υπάρχει μια νέα εξάτμιση με 4πλές απολήξεις, ρυθμιζόμενη ανάρτηση και αναβαθμισμένα φρένα.

Στο πεδίο της σχεδίασης η Oettinger τοποθετεί ένα πλήρες νέο bodykit, με καινούργιο σπόιλερ εμπρός, πίσω διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή με ενεργά πίσω διπλά πτερύγια. Νέας σχεδίασης και διαμέτρου είναι και οι ζάντες.


Σε ό,τι αφορά στο VW Golf GTI, τα άλογα του 2λιτρου TSI κινητήρα έχουν ανέβει στα 380 άλογα από 210 εργοστασιακά. Παράλληλα, τοποθετείται και το ίδιο ακριβώς bodykit με αυτό του Golf R, για να προσφέρει μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο GTI.
TAG