Δείτε μια πραγματικά μοναδική BMW 430i Gran Coupe

Για μια ακόμη φορά η BMW στο Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει μια πραγματικά μοναδική δημιουργία της γερμανικής φίρμας, με αυτή τη 430i Gran Coupe να είναι πανέμορφη λόγω των M Performance τμημάτων που φοράει.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ξεχωρίζουμε την μαύρη γρίλια της μάσκας, τον δυναμικό πίσω διαχύτη, αλλά και την carbon πίσω αεροτομή, εμπρόσθιο σπόιλερ και πλαϊνούς καθρέπτες, που τονίζουν την εικόνα της BMW 430i Gran Coupe.

Στο εσωτερικό, στοιχεία όπως τα κόκκινα δέρματα στα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών, το κόκκινο κάτω τμήμα του ταμπλό, αλλά και το carbon στο χειρόφρενο και τον επιλογέα ταχυτήτων, είναι αυτά που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.

Οι τελικές πινελιές αναβάθμισης έρχονται με το σπορ τιμόνι που επενδύεται με αλκαντάρα, αλλά και τα μεταλλικά πεντάλ, όλα προερχόμενα φυσικά από τη γκάμα των αξεσουάρ M Performance για την BMW Σειρά 4 Gran Coupe.


Στον κινητήρα, παραμένει χωρίς αλλαγές ο 2λιτρος TwinPower Turbo των 252 ίππων και 350 Nm ροπής, που επιτρέπει στην BMW 430i Gran Coupe να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 5,9 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.
TAG