Επίσημη αποκάλυψη της νέας BMW Σειρά 8! (+video)

Η BMW αποκάλυψε επίσημα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία της νέας Σειρά 8, η οποία θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή κατά τη διάρκεια του φετινού Concorso d’Eleganza της Villa d’Este στο Κόμο της Ιταλίας.

Η Σειρά 8, όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, επιστρέφει μετά από 18 ολόκληρα χρόνια στη γκάμα της BMW και το νέο μοντέλο έρχεται για να τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας ως ένα πολυτελές και δυναμικό μεγάλο κουπέ.

Σχεδιαστικά, η νέα «8άρα» χαρακτηρίζεται από το εντυπωσιακό αμάξωμά της, που διαθέτει ένα επιθετικό εμπρόσθιο τμήμα με μακρόστενα φώτα, καπό με έντονες νευρώσεις και μεγάλη διπλή γρίλια.

Στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβουν τα λεπτά και στυλάτα LED φώτα, μαζί με τα πλαϊνά γλυπτά σχήματα στον προφυλακτήρα, αλλά και τον carbon διαχύτη χαμηλά, με τις τραπεζοειδείς διπλές εξατμίσεις.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί οι γραμμές τονίζουν τον κουπέ χαρακτήρα της BMW Σειρά 8, με το υψηλό τούνελ της κονσόλας να χωρίζει ουσιαστικά στα 2 την καμπίνα. Υπάρχουν επιπλέον νέα σπορ καθίσματα με carbon σκελετό και δέρμα κορυφαίας ποιότητας.

Στο θάλαμο των επιβατών διακρίνουμε επίσης τις δύο ψηφιακές οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο της κονσόλας, αλλά και το σπορ 3άκτινο τιμόνι με αλουμίνιο και αλκαντάρα.


Για τα υπόλοιπα στοιχεία της νέας Σειρά 8, η BMW δεν δίνει προς το παρόν καμία πληροφορία στη δημοσιότητα. Στο μοντέλο παραγωγής, που αναμένεται να το δούμε στους δρόμους το 2018, τα μοτέρ αναμένεται να είναι οι 6κύλινδροι, V8 και V12 κινητήρες της εταιρείας. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μέσα στη χρονιά.

       
TAG