Βελτιωμένο Audi TT 1ης γενιάς του Vilner είναι απλά εκπληκτικό!

H βελτιωτική Vilner από τη Βουλγαρία κάνει τα... μαγικά της σε ένα Audi TT του 1998 και το κάνει να ξανανιώσει, με το τελικό αποτέλεσμα να το καθιστά καλύτερο από ό,τι όταν ήταν καινούργιο!

Το πρώτο τμήμα που αλλάζει o Vilner είναι το εσωτερικό, εκεί όπου πλέον τα περισσότερα τμήματα έχουν «ντυθεί» με καφέ και μαύρο δέρμα, που έρχονται σε αντίθεση με τις μπλε αλκαντάρα ραφές, τις μπλε ζώνες και τις επίσης μπλε ραφές στο τιμόνι.

Παράλληλα, στην κονσόλα έχει τοποθετηθεί καφέ μαλακό πλαστικό, ενώ υπάρχουν λογότυπα «TT» στην πλάτη και τη βάση των καθισμάτων, μαζί με νέο καφέ επιλογέα ταχυτήτων.

Στην εξωτερική εμφάνιση, οι μόνες αλλαγές αφορούν στη νέα γρίλια της μάσκας από την οποία απουσιάζει το λογότυπο της Audi, τα LED φώτα στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αλλά και στη νέα εξάτμιση με carbon απόληξη από την Akrapovic.


Απείρακτος μένει σε κάθε περίπτωση ο 5κύλινδρος 1.800άρης turbo κινητήρας της Audi, που συνεχίζει να αποδίδει 180 ίππους ισχύος και 235 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.
TAG