Ανανέωση για το οικογενειακό Fiat 500L με ακόμη περισσότερο στυλ!

Η Fiat ανανεώνει το 500L προσφέροντάς του μια εμφάνιση με περισσότερο στυλ, ενισχύσεις στην τεχνολογία, αλλά και νέες εκδόσεις. Η ιταλική εταιρεία τονίζει ότι η ανανεωμένη γενιά είναι κατά 40% νέα σε σχέση με την προηγούμενη.

Στο πεδίο της εμφάνισης, το ανανεωμένο Fiat 500L διαθέτει έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, καινούργια γρίλια στη μάσκα, LED στρογγυλά φώτα ημέρας, έξτρα χρωμιωμένα τμήματα στα πλαϊνά, αλλά και επίσης περισσότερο χρώμιο στα πίσω φώτα και προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, αλλάζει εντελώς ο πίνακας οργάνων και αποκτά νέο λευκό φωτισμό μαζί με 3,5 ιντσών οθόνη για το trip computer, ενώ παράλληλα υπάρχει ένα επανασχεδιασμένο τιμόνι, καινούργιος επιλογέας ταχυτήτων και νέο ντουλαπάκι συνοδηγού.

Αναβαθμισμένα είναι και τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, ενώ συναντούμε στο κέντρο της κονσόλας και το νεότερο Σύστημα πολυμέσων Uconnect HD Live, που διαθέτει 7 ιντσών οθόνη αφής.

Εκτός του «απλού» 500L, προσφέρεται και η 7θέσια έκδοση Wagon, αλλά και το νέο 500L Cross, με αυξημένη κατά 25 χλστ. απόσταση από το έδαφος, «περιπετειώδη» εμφάνιση και σύστημα Traction+ για ευκολότερη κίνηση σε χώμα, χιόνι κ.λπ.


Στους κινητήρες, διατηρούνται οι βενζινοκινητήρες 1,4 λτ.-95 PS, 1,4 T-Jet με 120 ίππους και 0,9 TwinAir με 105 άλογα. Στους diesel, υπάρχουν ο 1,3 λτ. MultiJet των 95 ίππων και ο 1,6 λτ. MultiJet με τα 120 άλογα. Ο 1,4 T-Jet διαθέτει και έκδοση με LPG ή CNG.
TAG