Πανέμορφη BMW X6 M γεμάτη αξεσουάρ της επίσημης M Performance

Μια μοναδική BMW X6 M παρουσιάζει η γερμανική εταιρεία στο Άμπου Ντάμπι, η οποία ενισχύεται με σχεδόν ό,τι περιλαμβάνει στον κατάλογό της το τμήμα της επίσημης M Performance.

Ξεκινώντας με το αμάξωμα, η εν λόγω BMW X6 M έχει βαφτεί σε ένα ειδικό μπλε μεταλλικό χρώμα, που συνδυάζεται με πλαϊνά αυτοκόλλητα-ρίγες στα παραδοσιακά χρώματα της BMW M, αλλά και carbon καθρέπτες και μαύρη εμπρόσθια γρίλια της M Performance.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν σπέσιαλ μπλε επενδύσεις και κόκκινα δέρματα, καθώς και σπορ τιμόνι, carbon επιλογέας ταχυτήτων και μεταλλική πεταλιέρα, όλα και πάλι από το επίσημο τμήμα αξεσουάρ της BMW.

Εκτός όμως των παραπάνω, η BMW στο Άμπου Ντάμπι έχει τοποθετήσει και ένα περιμετρικό bodykit από την 3D Design (εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές «ποδιές», πίσω διαχύτη), καθώς και πανέμορφες μαύρες ζάντες 22 ιντσών με 5άκτινο design.


Στο πεδίο του κινητήρα, η X6 M διατηρεί το 4,4 λτ. V8 μοτέρ των 575 ίππων ισχύος και 750 Nm ροπής, το οποίο της προσδίδει ένα 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,2 δευτερόλεπτα, καθιστώντας την έτσι ως ένα από τα πιο γρήγορα SUV της εποχής.
TAG