Βελτιωμένη Ferrari 488 GTB είναι από τις πιο εντυπωσιακές που υπάρχουν!

Η Ferrari 488 GTB είναι έτσι κι αλλιώς ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα του κόσμου, όμως η βελτιωτική Misha Designs έρχεται να της προσφέρει ένα νέο bodykit που τονίζει ακόμη περισσότερο την εμφάνισή της.

Το bodykit της Misha Designs αποτελείται από τμήματα από ανθρακονήματα και τα πρώτα από αυτά είναι το νέο εμπρόσθιο σπόιλερ και τα πλαϊνά πτερύγια. Επίσης, το καπό φέρει ένα νέο carbon κομμάτι, ενώ στο πλάι υπάρχουν νέες «ποδιές» και καινούργια καλύμματα στους αεραγωγούς.

Στο πίσω μέρος της βελτιωμένης Ferrari 488 GTB ξεχωρίζουν τα διπλά πτερύγια πάνω στο καπό, αλλά και ο νέος προφυλακτήρας και διαχύτης, που παραπέμπουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα. Αλλαγμένες είναι και οι απολήξεις της εξάτμισης.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της 488 GTB δεν σταματούν όμως εδώ, αφού η Misha Designs τοποθετεί νέες ζάντες 20 ιντσών, ενώ βάφει και το αμάξωμα σε ένα ειδικό ασημί χρώμα, που τονίζει περαιτέρω την εμφάνιση του αυτοκινήτου.


Πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η βελτιωτική φίρμα ανακοινώνει ότι σε έναν περίπου μήνα θα παρουσιάσει και μια ακόμη πιο επιθετική έκδοση αυτού του bodykit, με νέα «φουσκωμένα» πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος.
TAG