Εντυπωσιακή Mercedes-AMG C 63 Coupe με 612 άλογα και κόστος βελτίωσης πάνω από 15.000 ευρώ! (+video)

Η γερμανική Chrometec παρουσιάζει τη νέα της, πλήρη πρόταση βελτίωσης για την κορυφαία Mercedes-AMG C 63 Coupe, η οποία εστιάζει στην αναβάθμιση όλων των τμημάτων του πανίσχυρου γερμανικού κουπέ.

Το πρώτο και πολύ σημαντικό στοιχείο της αναβάθμισης της Chrometec αφορά στον κινητήρα της Mercedes-AMG, με το 4λιτρο V8 biturbo μηχανικό σύνολο να αυξάνει την απόδοσή του στα 612 άλογα, κερδίζοντας 136 ίππους.

Επιπλέον αυτού η γερμανική βελτιωτική φίρμα προσφέρει και ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του ήχου της εξάτμισης, ενώ παράλληλα, τοποθετεί και μια πλήρως ρυθμιζόμενη αγωνιστικού τύπου ανάρτηση.

Σχεδιαστικά, η Chrometec επιλέγει μόνο carbon και τοποθετεί νέα γρίλια, εμπρόσθιο σπόιλερ και πτερύγια, πλαϊνούς καθρέπτες, πίσω διαχύτη και αεροτομή, όλα από ανθρακονήματα. Η τελική πινελιά έρχεται από τις aftermarket ζάντες των 20 ιντσών.

Συνολικά, το τελικό αποτέλεσμα της βελτίωσης είναι από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει και σίγουρα χαρίζει στην Mercedes-AMG C 63 Coupe έναν ακόμη πιο δυναμικό χαρακτήρα.

Από πλευράς κόστους, η αναβάθμιση του μοτέρ κοστίζει 4.998 ευρώ, το σύστημα ήχου της εξάτμισης άλλα 690 ευρώ, ενώ 2.600 ευρώ είναι το κόστος των ζαντών και 950 ευρώ κοστίζει η ανάρτηση.


Μαζί με τα 6.640 ευρώ που κοστίζουν τα νέα carbon τμήματα του bodykit, το τελικό κόστος της βελτίωσης της Chrometec αγγίζει τα 15.878 ευρώ και θεωρείται λογικό για την όλη αναβάθμιση.

       
TAG