Βελτίωση με 700 άλογα και πολύ επιθετική εμφάνιση για την Porsche 911 Turbo S!

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε βελτιωτικές εταιρείας από την Πολωνία να παρουσιάζουν ολοκληρωμένες προτάσεις για τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του πλανήτη, όμως η auto-dynamics έρχεται να μας εκπλήξει με τη δική της πρόταση για την Porsche 911 Turbo S.

Η βελτίωσης της auto-dynamics ονομάζεται «Dark Knight» και η ονομασία της προέρχεται αρχικά από την μαύρη μεμβράνη που καλύπτει εξ ολοκλήρου το αμάξωμα της 911.

Παράλληλα, στο αμάξωμα ξεχωρίζει το bodykit της κορυφαίας ρώσικης Topcar από τη δημιουργία της Stinger GTR, με πιο επιθετικό διαχύτη, καπό και «φτερά». Επίσης, υπάρχει ένα νέο carbon εμπρόσθιο σπόιλερ και πλαϊνές ποδιές από τη γερμανική Moshammer.

Στην περίπτωση του κινητήρα ύστερα από νέα εισαγωγή της Agency stream, πρόγραμμα και εξάτμιση της TechArt, καταλύτες της Cargraphic και σωληνώσεις της IPD, η ισχύς έχει αυξηθεί από τα 540 στα 700 άλογα (και 900 Nm), παρέχοντας ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις.


Αλλαγμένο είναι και το εσωτερικό, με πιο σπορ τιμόνι που φέρει μαύρα κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων, αλλά και αλουμινένια πεντάλ, πατάκια της RUF με κίτρινο λογότυπο και νέες σπορ επενδύσεις στο ταμπλό.
TAG