Ένα Fiat 500 με 350 άλογα, πίσω κίνηση και κόστος 150.000 ευρώ! (+video)

Η ιταλική Giannini από τη Ρώμη παρουσιάζει ένα πραγματικά εκπληκτικό Fiat 500, με χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν πολύ μεγαλύτερα αυτοκίνητα, αλλά και με... απλησίαστη τιμή.

Το Fiat 500 της Giannini ύστερα από πολλές μετατροπές φιλοξενεί τον γνωστό 4κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης των 1,75 λίτρων της Alfa Romeo, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει 350 ίππους που στέλνονται στους πίσω τροχούς.

Παράλληλα, φέρει μια νέα αγωνιστικού τύπου ανάρτηση της Öhlins, ενώ έχει ενισχυμένα φρένα με τρυπητούς δίσκους και 6πίστονες δαγκάνες στους εμπρός τροχούς.

Σχεδιαστικά, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η Giannini έχει «φουσκώσει» το αμάξωμα του Fiat 500 τοποθετώντας τεράστιες προεκτάσεις στα φτερά, νέους προφυλακτήρες καθώς και μια μεγάλη αεροτομή, που φτιάχνονται από ανθρακονήματα.

Το τελικό αποτέλεσμα διεκδικεί τον τίτλο του πιο εντυπωσιακού Fiat 500 που κυκλοφορεί. Η Giannini τονίζει ότι θα κατασκευάσει 100 κομμάτια της μετατροπής της για το 500, με το κόστος του κάθε ενός εκ των οποίων να φθάνει τα 150.000 ευρώ.

       
TAG