Πώς σας φαίνεται αυτή η πρόταση για βελτίωση του σεντάν Lada Vesta;

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kasim Tlibekov παρουσιάζει τη δική του ψηφιακή πρόταση για αναβάθμιση του αμαξώματος του μικρού σεντάν Lada Vesta, η οποία δείχνει αρκετά εντυπωσιακή.

Τα σχέδια του Tlibekov επικεντρώνονται στην πεπλάτυνση των πλαϊνών του αμαξώματος του Vesta, αφού στο αμάξωμα έχουν προστεθεί νέα πλαϊνά «φτερά», για να χωρέσουν τους μεγαλύτερους τροχούς.

Παράλληλα, όπως φαίνεται πάντα στα σχέδια, υπάρχει ένα πλήρες περιμετρικό σετ από σπόιλερ, ενώ έχουν διαφοροποιηθεί και οι προφυλακτήρες. Φυσικά, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους βελτιώσεις, έχει μειωθεί και η απόσταση από το έδαφος.

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον της ψηφιακής πρότασης του Tlibekov, προς το παρόν τα σχέδιά του δεν έχουν προοπτική ώστε να γίνουν και πράξη, αν και στη Ρωσία είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει κάποια βελτιωτική εταιρεία που θα μπορούσε να τα υιοθετήσει.


Να θυμίσουμε τέλος, ότι το μικρό σεντάν Vesta μαζί με το μικρό crossover XRAY είναι τα δύο μοντέλα της νέας εποχής της Lada, που χρησιμοποιούν τεχνικά και μηχανικά μέρη από τη Renault και της Dacia, έχοντας έναν σαφή πιο μοντέρνο προσανατολισμό σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα της εταιρείας.
TAG