«Καυτό» Mini Cooper S με 280 άλογα και πιο hardcore στήσιμο!

Η βρετανική Mulgari Automotive παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα αναβάθμισης για όλα τα Mini, που ονομάζεται «F56 SV» και στοχεύει στο να τονίσει τον σπορ χαρακτήρα τους.

Το πρώτο αυτοκίνητο που παρουσίασε η Mulgari βασισμένο στο νέο πρόγραμμα αναβάθμισής της είναι ένα Mini Cooper S, στο οποίο η εταιρεία προσφέρει 280 άλογα ισχύος και 393 Nm ροπής, ύστερα από ένα νέο «πρόγραμμα» για τον 2λιτρο turbo κινητήρα, εξάτμιση και σύστημα ψύξης.

Επίσης, η βρετανική εταιρεία προσφέρει στο Cooper S και μια πιο επιθετική εμφάνιση με νέους χρωματικούς συνδυασμούς στο αμάξωμα, καινούργιο εμπρόσθιο σπόιλερ, custom απολήξεις εξάτμισης και νέες 18 ιντσών ζάντες.

Αρκετές αλλαγές έχουν γίνει και στην ανάρτηση, η οποία έχει μειώσει την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χλστ., ώστε το βελτιωμένο Mini να προσφέρει ακόμη πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.


Στο εσωτερικό, η Mulgari ανακοινώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα πλήρους επαναδιαμόρφωσής του, με νέα καθίσματα, επενδύσεις τιμονιού, πορτών και κονσόλας, νέου επιλογέα ταχυτήτων και πολλά άλλα.
TAG