Απίστευτη Mercedes SLR με εμφάνιση... δυναμίτη! (+video)

Η Mercedes SLR Roadster είναι μια από τις κορυφαίες Mercedes της σύγχρονης εποχής, όμως το bodykit που έχει δημιουργήσει για αυτή η FAB Design δεν είναι μόνο ένα από τα πιο σπάνια, αλλά και ένα από τα πιο δυναμικά που έχουν δημιουργηθεί.

Η FAB Design από την Ελβετία είχε κατασκευάσει μόνο 10 μονάδες του πραγματικά πολύ επιθετικού της bodykit για την SLR Roadster, που αποτελείται από «φουσκωμένα» πλαϊνά, προφυλακτήρες και φτερά, τεράστιους αεραγωγούς και πολλά άλλα.

Μια από αυτές τις 10 SLR Roadster που είχαν κατασκευαστεί βρέθηκε προς πώληση στο eBay πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ την αγγελία) έχοντας μόνο 22.500 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της.

Εκτός του bodykit της FAB Design, η προς πώληση σπάνια αυτή Mercedes SLR Roadster διαθέτει μαύρες σφυρήλατες ζάντες της Forgiato, αλλά και ένα πανάκριβο ηχοσύστημα.


Η τιμή της στο eBay ήταν 353.000 ευρώ και η αγγελία πώλησής της έληξε πριν 2 ημέρες. Προς το παρόν, δεν φαίνεται να βρέθηκε αγοραστής, όμως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές SLR που έχουν βγει ποτέ στο eBay.

       
TAG