Η Nissan παρουσιάζει ένα Navara έτοιμο για... επίθεση!

Θέλοντας να δημιουργήσει μια σκληροπυρηνική έκδοση του pick-up Navara, η Nissan παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, το νέο Frontier (Navara) Attack Concept.

Το πρωτότυπο αποτελεί προϊόν του Σχεδιαστικού Κέντρου της Nissan στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και ξεχωρίζει αρχικά με την αυξημένη απόσταση (κατά 40 χλστ.) από το έδαφος, αλλά και τους μεγάλους τροχούς με εκτός δρόμου ελαστικά της Yokohama.

Παράλληλα, διαθέτει κόκκινο αμάξωμα και μαύρο καπό, οροφή και πίσω μπάρα, ενώ υπάρχουν πλαϊνά σκαλοπάτια, εμπρόσθια προστατευτική «ποδιά», αλλά και πλαϊνά αυτοκόλλητα «Attack» εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '80.

Στο εσωτερικό, η Nissan έχει τοποθετήσει μεγαλύτερα καθίσματα για πιο άνετα ταξίδια, ενώ πολλά τμήματα της καμπίνας είναι βαμμένα σε κόκκινο χρώμα, ανάλογο με αυτό του αμαξώματος.

Το πρωτότυπο διαθέτει επίσης σύστημα τετρακίνησης, αλλά και ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης για περισσότερη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες.


Ο κινητήρας του, είναι ο 2,3 λίτρων turbodiesel της Nissan με 190 άλογα ισχύος και 450 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Όπως και σε όλα τα διπλοκάμπινα Navara, έτσι και εδώ ο πίσω άξονας φέρει πολλαπλούς συνδέσμους.
TAG