Η Novitec πλαταίνει και φθάνει στα 860 άλογα τη Lamborghini Huracan Spyder!

Τη νέα της δημιουργία που καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακή σε εμφάνιση και δύναμη την Lamborghini Huracan Spyder, παρουσίασε η γνωστή βελτιωτική φίρμα Novitec κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η βελτίωση της Novitec θα βγει σε μόνο 11 μονάδες και το κύριο πεδίο της διαφοροποίησής της σε σχέση με την αντίστοιχη βελτίωση για την Huracan Spyder που είχε παρουσιάσει η εταιρεία τον Αύγουστο, είναι τα νέα πλατύτερα πλαϊνά.

Πιο συγκεκριμένα, τα εμπρόσθια πλαϊνά «φτερά» έχουν πλατύνει κατά 3 εκατοστά σε κάθε πλευρά και φέρουν τριπλούς αεραγωγούς για να ψύξουν πιο αποτελεσματικά τα φρένα. Επιπλέον αεραγωγοί έχουν τοποθετηθεί και για τα πίσω φρένα, ενώ τα πίσω «φτερά» έχουν πλατύνει κατά 6 εκατοστά σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου.

Μαζί με αυτά, η Novitec προσφέρει έναν πιο επιθετικό προφυλακτήρα με εμπρόσθια «λεπίδα» προαιρετικά και σε «γυμνά» ανθρακονήματα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια νέα αεροτομή και ένας πιο δυναμικός προφυλακτήρας, με προαιρετικό διαχύτη από «γυμνά» carbon.

Ακόμη περισσότερο ανθρακόνημα έχει χρησιμοποιηθεί για τα καπάκια των καθρεπτών και τα περιγράμματα των πίσω φώτων. Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, με νέο custom σύστημα που μπορεί να συνδυαστεί και με σύστημα ελέγχου των κλαπέτων.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα της Huracan Spyder, η Novitec τοποθετεί το κιτ αναβάθμισης που έχει εξελίξει για τον 5,2 λίτρων V10 κινητήρα της Lamborghini, ο οποίος αυξάνει την απόδοση του στα 860 άλογα και τη ροπή στα 960 Nm.


Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, ώστε να μειωθεί ακόμη περισσότερο η απόσταση από το έδαφος της «ανοιχτής» Huracan, ενώ υπάρχουν και νέες ζάντες 20 ιντσών για τους εμπρός, αλλά και 21 ιντσών για τους πίσω τροχούς.
TAG