Νέο VW up! Special Bug εμπνευσμένο από τον θρυλικό «σκαραβαίο»!

Η VW παρουσιάζει μια νέα ειδική έκδοση του μίνι up!, με το νέο up! Special Bug να εμπνέεται από το VW Beetle «Special Bug» του 1982, αποκτώντας νέους χρωματισμούς και λεπτομέρειες.

Το νέο VW up! Special Bug ξεχωρίζει αρχικά με τον εξωτερικό του χρωματισμό σε μαύρο ή χρυσό χρώμα, που συνδυάζεται με αντίθετου χρώματος πολυάκτινες ζάντες 17 ιντσών (μαύρο αμάξωμα-χρυσές ζάντες, χρυσό αμάξωμα-μαύρες ζάντες).

Παράλληλα, στο κάτω τμήμα των πλαϊνών του ειδικού VW up! υπάρχουν νέες λωρίδες που αναγράφουν τη λέξη «Special», ενώ τα καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών μπορεί να είναι μαύρα ή ασημί.

Στο εσωτερικό, τα υφάσματα των καθισμάτων είναι σε χρυσό χρώμα, τα μαρσπιέ έχουν αλουμινένια επένδυση και αναγράφουν «up!», ενώ η οροφή είναι μαύρη. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με την παρουσία κρυφού φωτισμού και θερμαινόμενων καθισμάτων.


Η VW έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει το νέο up! Special Bug στη Γερμανία σε τιμές από 13.625 ευρώ για το μοντέλο με το μαύρο αμάξωμα ή 13.775 ευρώ για αυτό με το χρυσό. Υπάρχει και έκδοση με φυσικό αέριο και το μαύρο αμάξωμα, που κοστίζει 16.600 ευρώ.
TAG