Βελτιωμένη Bentley Continental GT Speed με 713 άλογα και «καυτές» επιδόσεις!

Για τους τυχερούς κατόχους της κορυφαίας Bentley Continental GT Speed, η γνωστή μας βελτιωτική Wheelsandmore παρουσιάζει τη δική της πρόταση βελτίωσης, που προσφέρει περισσότερη δύναμη και πιο «καυτές» επιδόσεις.

Στο πεδίο του κινητήρα λοιπόν, η Wheelsandmore αυξάνει τη δύναμη του θηριώδους 6λιτρου W12 twin-turbo μοτέρ της Bentley από τα 642 άλογα στα 713, καθώς και τη ροπή από τα 840 Nm στα 960 Nm.

Σύμφωνα τη βελτιωτική εταιρεία, για το 0-100 χλμ./ώρα η Continental GT Speed απαιτεί πλέον 4,0 δευτερόλεπτα (-0,1 δλ.), ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 335 χλμ./ώρα (+4 χλμ./ώρα).

Εκτός όμως από τη δύναμη η Wheelsandmore τοποθετεί νέα ελαστικά 285/30 Continental SportContact6, που συνδυάζονται με 22 ιντσών ζάντες 6Sporz², καθώς και με μια νέα ανάρτηση που ρυθμίζεται ηλεκτρονικά.


Η εξάτμιση είναι επίσης νέα, φτιάχνεται στο χέρι και προσφέρει έναν τρομαχτικό ήχο όταν ανοίξουν τα κλαπέτα της. Η τελική πινελιά της Wheelsandmore αφορά στο νέο πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος, που κάνει το αυτοκίνητο να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.
TAG