Αυτή η λευκή βελτιωμένη BMW M3 κλέβει τις εντυπώσεις!

Η TAG Motorsports από τον Καναδά παρουσιάζει το project αναβάθμισης μιας BMW M3, που εμπνέεται από την M4 GTS και δίνει έμφαση επίσης στο λευκό χρώμα.

Ειδικά για τον χρωματισμό της M3, εκτός από το λευκό αμάξωμα, ξεχωρίζουν και οι HR3 R101 ζάντες 20 ιντσών, που έρχονται βαμμένες σε ένα γυαλιστερό λευκό χρώμα.

Παράλληλα, βαμμένο σε άσπρο χρώμα είναι και το νέο καπό, με design που παραπέμπει σε αυτό της M4 GTS, ενώ από την άλλη το προερχόμενο επίσης από τη GTS εμπρόσθιο carbon σπόιλερ διατηρείται σε μαύρο χρώμα, δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση.

Επιπλέον αλλαγές στην εμφάνιση έχουμε και στο πίσω μέρος, με τον νέο carbon διαχύτη και την αεροτομή, ενώ οι δαγκάνες των φρένων έχουν βαφτεί σε ένα ανοιχτό γαλάζιο χρώμα.

Στο εσωτερικό, η BMW M3 της TAG Motorsports εφοδιάζεται με μια σειρά από αξεσουάρ της επίσημης M Performance, μεταξύ των οποίων ένα νέο σπορ τιμόνι, αλλά και επενδύσεις από αλκαντάρα στο υποβραχιόνιο, τον επιλογέα ταχυτήτων, τα πατάκια και τον χώρο αποσκευών.


Τέλος, υπάρχει και μια νέα εξάτμιση με απολήξεις διαμέτρου 102 χλστ., καθώς και ένα νέο πρόγραμμα για τον κινητήρα, μαζί με φίλτρο της BMC. Η αύξηση της ισχύος προς το παρόν δεν ανακοινώνεται.
TAG