Φοβερή BMW X5 M με βελτίωση από τους καλύτερους!

Αυτή η BMW X5 M που παρουσίασε η BMW στο Άμπου Ντάμπι είναι από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει, αφού περιλαμβάνει τμήματα από τους καλύτερους βελτιωτές BMW παγκοσμίως.

Το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζει στην εμφάνιση της BMW X5 M είναι το bodykit της γνωστής βελτιωτικής 3D Design, που περιλαμβάνει ακόμη πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, περιμετρικά σπόιλερ, αλλά και νέο πίσω διαχύτη.

Στη συνέχεια, έχουν τοποθετεί μαύρα πλαϊνά πτερύγια από την επίσημη M Performance, ένα πολύ δυναμικό καπό της Manhart, αλλά και εξάτμιση με 4πλές απολήξεις της AC Schnitzer.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνονται με τις δίχρωμες ζάντες 22 ιντσών, που δίνουν μια αντίθεση με το λευκό αμάξωμα, το οποίο διαθέτει και ρίγες με τα αγωνιστικά χρώματα της BMW από την M Performance.

Περνώντας στο εσωτερικό, το σαλόνι έχει τονιστεί με κόκκινα δέρματα στα καθίσματα, το εσωτερικό των θυρών και την κονσόλα, μαζί με αλκαντάρα στις επενδύσεις των κολώνων, αλλά και το σπόρ τιμόνι της M Sport με αλκαντάρα και carbon.


Ως προς το εάν υπάρχουν και μηχανικές αναβαθμίσεις αυτό δεν ανακοινώνεται, ωστόσο με 575 άλογα ισχύος και 750 Nm ροπής, που της χαρίζουν 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα, η BMW X5 M παραμένει ένα από τα γρηγορότερα SUV του πλανήτη.
TAG