Κρίμα κι άδικο: Ολοκαίνουργιο Honda Civic Type R καταστρέφεται λίγο αφότου βγήκε από την έκθεση...

Ο αμερικανός Greg Ellingson ταξίδεψε από τη Φιλαδέλφεια στη Βοστώνη για να παραλάβει το ολοκαίνουργιο Honda Civic Type R του και να το φέρει στο σπίτι του, όμως δυστυχώς το πολύτιμο απόκτημά του δεν πρόλαβε να το χαρεί...

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Ellingson, το συμβάν έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια της επιστροφής του με το ολοκαίνουργιο Type R από τη Βοστώνη στη Φιλαδέλφεια, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο έχασε τα φρένα και έπεσε πάνω του χτυπώντας τον και στέλνοντάς τον στη συνέχεια πάνω στο μπροστινό του αυτοκίνητο!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το πίσω μέρος του Honda Civic Type R έχει πάθει πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ και στο εμπρόσθιο μέρος, η μάσκα, το δεξί φως και το καπό έχουν και αυτά καταστραφεί.

Ευτυχώς, ο κ. Ellingson αναφέρει ότι κατά την αγορά του Honda Civic Type R πλήρωσε το υψηλότερο ποσόν των 2.200 δολαρίων για την ασφάλεια, που σημαίνει ότι εάν θεωρηθεί τελικά ολική καταστροφή από την ασφαλιστική, θα πάρει όλα τα χρήματά του πίσω με βάση το τι ισχύει στις Η.Π.Α.


Σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα για ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο (δείτε στην εμπρόσθια φωτογραφία το νάιλον στο κάθισμα του οδηγού!) να παθαίνει αυτές τις ζημιές, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι το νέο Civic Type R, το οποίο ο ιδιοκτήτης του δεν πρόλαβε πραγματικά να το χαρεί...
TAG