Νέο Lada Niva Camouflage με αμάξωμα παραλλαγής!

Το Niva γιορτάζει φέτος 40 χρόνια από την πρώτη παρουσίασή σου και η Lada παρουσιάζει το νέο Niva Camouflage, που ξεχωρίζει με το αμάξωμα παραλλαγής του.

Το νέο Niva Camouflage παρουσιάζεται επίσημα στο NivaFest που γίνεται μέχρι και την Κυριακή στην περιοχή Fedorov της Ρωσίας, όπου έχουν μαζευτεί οπαδοί του Niva από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στη νεότερη σειρά εκδόσεων 40th Anniversary, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί για τον εορτασμό των 40στών γενεθλίων του μοντέλου της Lada.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του Niva Camouflage αποτελεί το αμάξωμά του σε βάψιμο παραλλαγής, που συνδυάζει ανοιχτό και σκούρο πράσινο με μαύρο. Μαύροι είναι οι προφυλακτήρες και οι ζάντες.

Στο εσωτερικό, συναντούμε τις ίδιες αλλαγές με τα υπόλοιπα Niva 40th Anniversary (νέα χρώματα, δερμάτινες ταπετσαρίες, ειδικά λογότυπα, πλακέτα αρίθμησης), τα οποία θυμίζουμε ότι θα κατασκευαστούν σε μόνο 1977 μονάδες 3πορτου ή 5πορτου αμαξώματος.

Τιμολογιακά, η Lada ανακοινώνει ότι η τιμή του Niva (ή 4X4 όπως ονομάζεται στη Ρωσία) 40th Anniversary είναι 558.900 ρούβλια για το 3θυρο μοντέλο ή 603.900 ρούβλια για το 5θυρο (8.100 ή 8.800 ευρώ αντίστοιχα).
TAG