Εντυπωσιακή μωβ Lamborghini Huracan από τη Revozport με full carbon bodykit!

Μια πολύ εντυπωσιακή βελτιωμένη Lamborghini Huracan Revozport Razmig κυκλοφορεί πλέον στο Ντουμπάι, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, αλλά και την επιπλέον δύναμή της.

Η εν λόγω Huracan, η οποία παραμπιπτόντως ανήκει σε γυναίκα, ξεχωρίζει με το carbon εξωτερικό της bodykit, που αποτελείται από περιμετρικά σπόιλερ, σταθερή πίσω πολύ μεγάλη αεροτομή, αλλά και ειδικά carbon εσωτερικά πλαίσια για τις πλαϊνές πόρτες.

Εκτός των πλαισίων τους, οι πόρτες είναι πλέον εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από ανθρακονήματα, ενώ συνεχίζοντας με τις αλλαγές στο αμάξωμα, υπάρχει ένα carbon εμπρόσθιο καπό, πλαϊνά «φτερά» και αεραγωγοί, αλλά και νέος ενεργός διαχύτης στο πίσω μέρος.

Συνολικά και ύστερα από όλες τις παραπάνω βελτιώσεις η Revozport έχει μειώσει κατά 100 κιλά το βάρος της Huracan, ώστε σε συνδυασμό και με τα έξτρα 90 άλογα του ατμοσφαιρικού V10 κινητήρα (700 PS συνολικά), να προσφέρει ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις.


Η αύξηση της ισχύος έχει επιτευχθεί ύστερα από αναβάθμισης της εισαγωγής, την τοποθέτηση ενός νέου «εγκεφάλου», αλλά και την παρουσία μιας νέας εξάτμισης που ζυγίζει μόνο 7 κιλά.
TAG