Η BMW παρουσιάζει το πρώτο video του νέου i8 Roadster!

Το πρώτο επίσημο teaser βίντεο όπου φαίνεται έστω και καμουφλαρισμένο το νέο i8 Roadster, έδωσε στη δημοσιότητα η BMW, επιβεβαιώνοντας την επικείμενη άφιξη του νέου μοντέλου.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, το νέο BMW i8 Roadster θα έρθει βασισμένο πάνω στο πρωτότυπο i8 Spyder, που είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο το 2012.

Το νέο μοντέλο θα έρθει παράλληλα μαζί με την ανανεωμένη εκδοχή του κουπέ i8, φέροντας μεταξύ άλλων επανασχεδιασμένα εμπρόσθια LED φώτα, νέους προφυλακτήρες και νέα σχέδια ζαντών.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του νέου μοντέλου παραμένουν οι πλαϊνές, ανοιγόμενες προς τα πάνω πόρτες όπως και στο κουπέ, ενώ αναμένεται η οροφή να είναι υφασμάτινη.

Στο πεδίο του κινητήρα, όπως έχουμε ξαναγράψει το νέο BMW i8 Roadster μαζί και με το i8 Coupe αναμένεται να αποκτήσουν ένα πιο ισχυρό υβριδικό σύστημα κίνησης με 420 άλογα ισχύος, από 362 σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση περισσότερα για το νέο μοντέλο, αλλά και για το ανανεωμένο i8 Coupe, θα γνωρίζουμε όσο ερχόμαστε πιο κοντά στην επίσημη πρώτη του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Οκτώβριο.

       
TAG