Βελτίωση ακόμη και για το ηλεκτρικό VW Golf!

Μπορεί το ηλεκτρικό VW e-Golf να έχει φτιαχτεί για να προσφέρει άκρως οικολογικές μετακινήσεις, όμως η RevoZport έρχεται για να παρουσιάσει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για το μοντέλο, δίνοντάς του μια extra... σπίθα!

Η γνωστή μας βελτιωτική εταιρεία έχει δημιουργήσει λοιπόν ένα νέο bodykit με την ονομασία «Razor 7E» θέλοντας να γιορτάσει τον αγώνα e-Touring Car Challenge, που διεξήχθη με ηλεκτρικά αυτοκίνητα τον περασμένο Οκτώβριο στο Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Formula E.

Το καινούργιο bodykit αποτελείται λοιπόν από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και μια αγωνιστικού τύπου αεροτομή. Όλα τα τμήματα είναι φτιαγμένα από carbon και προσφέρουν στο e-Golf μια πιο δυναμική εικόνα.

Φυσικά, η RevoZport έχει αλλάξει και τις ζάντες, τοποθετώντας νέες σε μαύρο χρώμα και συνδυάζοντάς τες με ελαστικά υψηλών επιδόσεων, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει κλωβός ασφαλείας και μια σειρά από άλλες, αγωνιστικού τύπου αλλαγές, εφόσον το θελήσει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.


Σε ό,τι αφορά τέλος στην απόδοση του VW e-Golf, η βελτιωτική εταιρεία δεν ανακοινώνει προς το παρόν κάποια αλλαγή, διατηρώντας τον αναβαθμισμένο μετά την ανανέωση του Golf ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων.
TAG