Νέες εικόνες του καινούργιου μικρομεσαίου SUV της Skoda πριν την αποκάλυψη

Η Skoda θα αποκαλύψει την επόμενη εβδομάδα το νέο Karoq, το καινούργιο μικρομεσαίο της SUV που θα αντικαταστήσει το Yeti και πλέον, έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες επιμέρους εικόνες του.

Στις νέες φωτογραφίες φαίνονται κάποια από τα σχεδιαστικά στοιχεία του Karoq όπως είναι τα παραλληλόγραμμα εμπρόσθια φώτα με τη λωρίδα των LED ακριβώς από κάτω τους, αλλά και τα μοντέρνα πίσω φωτιστικά σώματα επίσης με LED.

Στο εσωτερικό, φαίνεται ότι το Karoq θα έχει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ηλεκτρικό χειρόφρενο, αλλά και όλα τα πιο πρόσφατα συστήματα πολυμέσων του VW Group.

Από εκεί και πέρα, η Skoda τονίζει ότι εκτός της στάνταρ διάταξης, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης και 3 ανεξάρτητων, ρυθμιζόμενων και αφαιρούμενων πίσω καθισμάτων, που διαμορφώνουν τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ μεταξύ 479 και 588 λίτρων. Στην κανονική διάταξη, το πορτ-μπαγκάζ έχει όγκο 521 λίτρων.

Στους κινητήρες, το νέο Karoq θα έχει turbo μοτέρ βενζίνης και diesel 1.0, 1.5, 1.6 και 2.0 λτ. με ισχύ από 115 έως 190 ίππους. Όλοι οι κινητήρες είναι turbo, άμεσου ψεκασμού, με σύστημα start-stop και ανάκτηση ενέργειας πέδησης.
TAG