Ποιος θέλει ένα Land Rover με ερπύστριες για 68.000 ευρώ;

Αυτό το Land Rover είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα, αφού αντί για τροχούς έχει ερπύστριες, οι οποίες το καθιστούν ασταμάτητο! Και πλέον, μπορεί κανείς να το αγοράσει...

Το εν λόγω Land Rover Series 2 είναι του 1958 και είναι ένα από τα 15 που μετέτρεψε κατ' αυτόν τον τρόπο η Cuthbertson από τη Σκωτία, η οποία δημιούργησε ένα νέο πλαίσιο για να χωρέσουν οι ερπύστριες, ενώ τοποθέτησε και ένα ειδικό για την περίπτωση σύστημα διεύθυνσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, η τελική ταχύτητα του οχήματος είναι μόνο 32 χλμ./ώρα καθιστώντας το ιδανικό για κίνηση μόνο σε πολύ δύσβατα εδάφη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την πορεία τους, τα μοναδικά αυτά Land Rover χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και από το βρετανικό στρατό.

Σε ό,τι αφορά στο αυτοκίνητο των φωτογραφιών μας, πρόκειται για μοντέλο του 1958, της 1ης χρονιάς παραγωγής και βρίσκεται σε άψογη κατάσταση επειδή έχει αναπαλαιωθεί πρόσφατα.


Το αυτοκίνητο θα βγει σε δημοπρασία τον Σεπτέμβριο από τον γνωστό οίκο Bonhams. Η τιμή που αναμένεται να πιάσει βρίσκεται μεταξύ 50.000 και 60.000 βρετανικών λιρών, δηλαδή μέχρι και 68.400 ευρώ.
TAG