Νέο smart fortwo Brabus 15th anniversary για τα 15 χρόνια γρήγορων smart

Η smart και η Brabus γιορτάζουν την 15ετή τους συνεργασίας στην κατασκευή γρήγορων εκδόσεων των λιλιπούτειων μοντέλων, παρουσιάζοντας τη νέα ειδική έκδοση 15th anniversary για το fortwo.

Η νέα έκδοση του smart fortwo Brabus είναι διαθέσιμη σε κουπέ και κάμπριο αμάξωμα. Διαθέτει ένα ειδικό ασημί εξωτερικό χρώμα, carbon καλύμματα καθρεπτών, πιο σπορ προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές ποδιές και σπέσιαλ ζάντες 16 ή 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί καφέ δερμάτινα σπορ καθίσματα με ασημί λεπτομέρειες, δερμάτινο τιμόνι με ραφές, αλουμινένιος επιλογέας ταχυτήτων και ειδικά πατάκια, μαζί με carbon επενδύσεις και ασημί πλαίσια στις πόρτες.

Η νέα έκδοση του fortwo μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον 900άρη κινητήρα βενζίνης των 90 ίππων, είτε με την ισχυρότερη έκδοσή του των 109 ίππων ή ακόμα και με το ηλεκτρικό smart των 81 ίππων.


Η smart θα περιορίσει την παραγωγή του νέου fortwo Brabus 15th anniversary σε μόνο 150 μονάδες παγκοσμίως. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους αργότερα μέσα στη χρονιά.
TAG