Η Pagani παρουσιάζει την μια και μοναδική Zonda Fantasma Evo!

Μπορεί η Zonda να έχει σταματήσει την κατασκευή της από το 2011, όμως η Pagani μέσω του προγράμματος Zonda 760, δημιουργεί σήμερα τη μια και μοναδική Zonda Fantasma Evo.

Με το πρόγραμμα Zonda 760, η Pagani δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε ιδιοκτήτη της μοναδικής Zonda, να της δώσει μια νέα πνοή, δημιουργώντας κάτι ακόμα πιο special.

Έτσι λοιπόν και η νέα Zonda Fantasma Evo, ξεκίνησε την πορεία της το 2005 όταν βγήκε από το εργοστάσιο της Pagani στη μορφή μιας δεξιοτίμονης Zonda F. Το 2012 και μετά από ένα ατύχημα στο Hong Kong, οδηγήθηκε πίσω στην Pagani για να μετατραπεί στην 760 Fantasma, λαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την ισχυρότερη έκδοση του 7,3 λτ. AMG V12 κινητήρα με τα 760 άλογα.

Σήμερα, η Zonda αυτή επέστρεψε στην Pagani για να λάβει μια σειρά από επιπλέον αλλαγές, όπως το κατακόκκινο carbon αμάξωμα, το νέο καπό και το διαφοροποιημένο πίσω τμήμα με την μεγαλύτερη αεροτομή, αλλάζοντας και το όνομά της σε Zonda Fantasma Evo.


Το τελικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα καταφέρνει να προσφέρει μια ακόμη πιο μοναδική παρουσία σε ένα από τα κορυφαία ιταλικά supercars των τελευταίων ετών.
TAG