Βελτίωση στα 510 άλογα για το Audi RS 5 Coupe!

Η γερμανική ABT παρουσιάζει το νέο της πακέτο αναβάθμισης για το κορυφαίο Audi RS 5 Coupe, το οποίο χαρίζει περισσότερη δύναμη στον αντίπαλο των BMW M4 και Mercedes-AMG C 63.

Ύστερα λοιπόν από τις επεμβάσεις της ΑΒΤ, η ισχύς του 2,9 λίτρων V6 biturbo TFSI κινητήρα της Audi αυξάνεται από τα 450 άλογα στα 510 συνολικά, ενώ η ροπή ανεβαίνει στα 680 Nm (+80 Nm).

Η ABT προς το παρόν δεν ανακοινώνει πόση βελτίωση υπάρχει στις επιδόσεις του RS 5 Coupe, σε σχέση ιδίως με τα μόλις 3,9 δευτερόλεπτα που απαιτεί για το 0-100 χλμ./ώρα το εργοστασιακό μοντέλο.

Από εκεί και πέρα η γερμανική βελτιωτική φίρμα δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του RS 5 να τοποθετήσει και νέες ζάντες 20 ιντσών σε διάφορα σχέδια, που μπορούν να συνδυαστούν με ελαστικά Dunlop ή Continental.


Τέλος υπάρχει και ένα ειδικό φως εισόδου, όπου μέσω LED κάτω από τους καθρέπτες, προβάλλεται το λογότυπο της ABT στο έδαφος. Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι η ABT υπόσχεται ότι σύντομα θα παρουσιάσει και μια ακόμη πιο δυνατή εκδοχή του αυτοκινήτου.
TAG