Πιο δυναμική η νέα BMW Σειρά 5 από την AC Schnitzer!

Ήταν θέμα χρόνου η κορυφαία AC Schnitzer να παρουσιάσει τις δικές της προτάσεις βελτίωσης για τη νέα BMW Σειρά 5, η οποία γίνεται πιο δυναμική εμφανισιακά, αλλά και σε απόδοση.

Ξεκινώντας με την εμφάνιση, η AC Schnitzer δημιούργησε ένα νέο πλήρες bodykit για την «5άρα» σε σεντάν και στέισον, που αποτελείται από πλαϊνές ποδιές, εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτη και αεροτομή, αλλά και carbon καπάκια καθρεπτών.

Στο εσωτερικό, η βελτιωτική εταιρεία τοποθετεί νέα βελούδινα πατάκια, αλλά και ένα σετ αλουμινένιων πεντάλ. Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, που καταλήγει σε νέες απολήξεις, οι οποίες μπορούν να παραγγελθούν σε χρώμιο ή μαύρο.

Στους κινητήρες, προς το παρόν η AC Schnitzer προσφέρει αναβάθμιση στα 400 άλογα (από 340) για τον 3λιτρο TwinPower Turbo κινητήρα βενζίνης της BMW 540i, αλλά και στους 315 ίππους (+50 άλογα) για τον 3λιτρο diesel της 530d.


Για τις υπόλοιπες εκδόσεις της BMW Σειρά 5 (520d, 530i, M550i), η βελτιωτική εταιρεία ανακοινώνει ότι ετοιμάζει πακέτα αναβάθμισης της ισχύος που θα παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον.
TAG