Επίσημη παρουσίαση του νέου 7θέσιου MPV Mitsubishi Xpander

Η Mitsubishi αποκάλυψε επίσημα κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Τζακάρτα στην Ινδονησία το νέο της μικρομεσαίο 7θέσιο MPV με την ιδιαίτερη σχεδίαση, Xpander.

Το νέο Xpander, για το οποίο η Mitsubishi μας είχε δώσει πριν από λίγες ημέρες κάποιες πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες, συνδυάζει την πρακτικότητα ενός MPV, με τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV.

Η σχεδίασή του χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο εμπρόσθιο τμήμα του τετραγωνισμένου αμαξώματός του. Στο εσωτερικό, η Mitsubishi προσφέρει πολύ καλή ευρυχωρία, με δυνατότητα μεταφοράς έως και 7 επιβατών.

Στο πεδίο του κινητήρα, το νέο Mitsubishi Xpander θα προσφερθεί με ένα ατμοσφαιρικό μηχανικό σύνολο βενζίνης 1,5 λίτρων, που αποδίδει 105 ίππους ισχύος και μπορεί να συνδυαστεί με 5τάχυτο μηχανικό ή 4τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.


Η Mitsubishi θα προσφέρει το Xpander αποκλειστικά προσθιοκίνητο χωρίς την παρουσία 4κίνητης έκδοσης. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Ινδονησία αυτό το φθινόπωρο και σε άλλες ασιατικές αγορές από τις αρχές του 2018.
TAG