Νέα σκίτσα και το πρώτο βίντεο του VW T-Roc

Η VW συνεχίζει να δίνει κομμάτι-κομμάτι στη δημοσιότητα τα στοιχεία του νέου της compact SUV που ονομάζεται T-Roc και πλέον, σειρά έχουν κάποια νέα σκίτσα και το πρώτο βίντεο του αυτοκινήτου.

Όπως έχουμε γράψει και πριν λίγες ημέρες, το νέο VW T-Roc θα είναι ένα από τα πιο στιλάτα compact SUV της αγοράς και αυτό επιβεβαιώνεται και στο βίντεο, εκεί όπου διακρίνονται τα αρκετά μοντέρνα φώτα, τόσο στο εμπρόσθιο, όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Επίσης, στο βίντεο αποκαλύπτεται και η διχρωμία αμαξώματος-οροφής, ενώ έχει γίνει άφθονη χρήση και αρκετού χρωμίου σε διάφορα τμήματα του αυτοκινήτου (π.χ. στο περίγραμμα της γρίλιας της μάσκας, τα πλαίσια των παραθύρων κ.λπ.).

Επιπλέον των παραπάνω στο βίντεο φαίνονται και κάποια στοιχεία από το εσωτερικό του T-Roc, όπως είναι οι παραλληλόγραμμοι αεραγωγοί και οι επενδύσεις στο χρώμα του αμαξώματος.


Περισσότερα στοιχεία για το νέο VW T-Roc θα γνωρίζουμε στις 23 Αυγούστου, όταν και είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα του από τη γερμανική εταιρεία.

       
TAG