Μια πανέμορφη κίτρινη BMW M3 με τμήματα από την κορυφαία M4 GTS!

Η BMW στο Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει μια ακόμη εντυπωσιακή της δημιουργία, αφού αυτή η M3 που φτιάχτηκε για έναν απαιτητικό πελάτη έχει μια σειρά από προσθήκες που την καθιστούν ακόμη πιο ξεχωριστή.

Ξεκινώντας λοιπόν με το αμάξωμα, η κίτρινη (Speed Yellow) βαφή είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία αυτού του αυτοκινήτου, μαζί βέβαια και με το προερχόμενο από την περιορισμένης παραγωγής BMW M4 GTS εμπρόσθιο καπό και σπόιλερ στον προφυλακτήρα.

Στο πίσω τμήμα από την άλλη, κλέβει τις εντυπώσεις η νέα carbon σταθερή αεροτομή και ο επίσης carbon διαχύτης από την επίσημη M Performance, ενώ υπάρχει και μια νέα εξάτμιση με εντυπωσιακές απολήξεις τιτανίου.

Περνώντας στο εσωτερικό της BMW M3, εκεί συναντούμε αρκετές λεπτομέρειες στο ίδιο κίτρινο χρώμα με αυτό του αμαξώματος, όπως και κίτρινες ραφές στα δερμάτινα καθίσματα, το υποβραχιόνιο και τις πόρτες. 


Οι αλλαγές στην καμπίνα ολοκληρώνονται με το πιο σπορ τιμόνι που έχει και επένδυση από αλκαντάρα, αλλά και το carbon στην κεντρική κονσόλα, στο τούνελ της και σε ορισμένα τμήματα του ταμπλό.
TAG