Βελτιωμένο Ford Ranger προς τιμήν του Valentino Rossi!

Θέλοντας να τιμήσει ένα θρύλο του Moto GP της εποχής μας, τον Valentino Rossi, η MS-RT συνεργάζεται με την Carlex Design δημιουργώντας ένα μοναδικό Ford Ranger.

Αρχικά, το εν λόγω Ford Ranger ξεχωρίζει με τα εμφανή λογότυπα VR 46 στο αμάξωμα και το εσωτερικό του, ενώ ειδικά στον καμπίνα φέρει επενδύσεις από δέρμα Nappa, καθώς και ένα custom σπορ τιμόνι.

Πλήρης είναι και ο εσωτερικός εξοπλισμός με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων Ford SYNC 3 με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά άλλα.

Στο αμάξωμα ξεχωρίζει ο νέος off road εμπρόσθιος προφυλακτήρας που συνδυάζεται με αλλαγμένη γρίλια στη μάσκα που φέρει και LED φώτα, οι 18 ιντσών ζάντες σε χρώμα γραφίτη, τα πλαϊνά σκαλοπάτια και η μπάρα φώτων στην οροφή.

Υπάρχει επιπλέον μια νέα ανάρτηση με ρυθμιζόμενη απόσταση από το έδαφος που μεγιστοποιεί τις off-road δυνατότητες του Ranger, ενώ η MS-RT έχει τοποθετήσει και μια νέα σπορ εξάτμιση.

Στο πεδίο του κινητήρα, το μοτέρ είναι ο 3,2 λίτρων TDCi diesel της Ford, με 200 άλογα ισχύος και 470 Nm ροπής, που προσφέρονται από τις 1.500 έως και τις 2.750 στροφές.


Ο πελάτης μπορεί τέλος να επιλέξει και το προαιρετικό πακέτο Off-Road, που περιλαμβάνει επιπλέον μια πλήρη ποδιά προστασίας του πατώματος και του ρεζερβουάρ, αλλά και ειδικά λαστιχένια πατάκια στο εσωτερικό.
TAG