Μοναδική BMW M760Li xDrive με πιο επιθετική εμφάνιση και ξεχωριστό χρώμα!

Η BMW στο Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει μια ακόμη νέα δημιουργία της και αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με την πανίσχυρη M760Li xDrive των 610 ίππων, που γίνεται ακόμη πιο μοναδική.

Με την πρώτη ματιά σε αυτή την BMW M760Li ξεχωρίζει το αμάξωμα που βάφεται στο ειδικό χρώμα Estoril Μπλε της BMW Individual και το οποίο το συναντούμε συχνά στις πιο σπορ δημιουργίες της εταιρείας.

Έπειτα, στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου ξεχωρίζει το νέο σπόιλερ της 3D Design, το οποίο συνδυάζεται από την άλλα πλευρά με μια αεροτομή της Alpina πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Η τελική πινελιά της BMW του Άμπου Ντάμπι στην εξωτερική εμφάνιση της M760Li xDrive έρχεται από τις μεγάλες ζάντες 21 ιντσών, που προέρχονται από την M Performance και φέρουν διχρωμία.

Περνώντας στο εσωτερικό εκεί «βγάζει μάτι» το κόκκινο δέρμα που επενδύει τα καθίσματα, το τούνελ της κονσόλας και το κάτω μέρος του ταμπλό, ενώ υπάρχει μεταξύ άλλων και το Σύστημα ψυχαγωγίας των πίσω επιβατών της BMW.


Στα υπόλοιπα στοιχεία της, η M760Li διατηρεί τον ισχυρότερο κινητήρα παραγωγής της BMW κάτω από το καπό της, τον 6,6 λίτρων V12 twin-turbo των 610 ίππων, ο οποίος της χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα).
TAG