Βελτιωμένη BMW M2 με τα καλύτερα από τον AC Schnitzer

Για μια ακόμη φορά η BMW στο Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει μια μοναδική της δημιουργία, με αυτή τη M2 που έχει λάβει τα καλύτερα της βελτιωτικής AC Schnitzer, να είναι από τις ομορφότερες που έχουμε δει.

Πιο συγκεκριμένα, από την AC Schnitzer έρχονται το custom εμπρόσθιο σπόιλερ, η πίσω αεροτομή, ο carbon διαχύτης και καλύμματα των καθρεπτών, αλλά και οι τεραστίων διαστάσεων 22 ιντσών ζάντες με 5 ακτίνες.

Φυσικά, η εντυπωσιακή αυτή BMW M2 έχει και μια εντελώς νέα εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις, αλλά και νέα, πιο σπορ ανάρτηση με μειωμένη απόσταση από το έδαφος.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν άφθονες επενδύσεις από ανθρακονήματα στο M Performance τιμόνι, τα χερούλια των θυρών, το ταμπλό, την κονσόλα και το τούνελ ανάμεσα από τα καθίσματα, αλλά και τον επιλογέα ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

Παράλληλα, έχει χρησιμοποιηθεί και αρκετό αλκαντάρα, ενώ τα καθίσματα της μοναδικής αυτής BMW του Άμπου Ντάμπι είναι επενδεδυμένα με μαύρα δέρματα, που φέρουν πανέμορφες μπλε ραφές.


Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, δεν αναφέρεται εάν υπάρχει κάποια αναβάθμιση, όμως η AC Schnitzer έχει διαθέσιμη αύξηση της ισχύος του 3λιτρου TwinPower Turbo μοτέρ στα 420 άλογα (+50 ίπποι), που μειώνουν κατά 0,2 δλ. το 0-100 χλμ./ώρα (4,1 δευτερόλεπτα).
TAG