Φτιαγμένη Mustang από την Carlex Design με εσωτερικό για... φίλημα!

Μπορεί η Ford να παρουσίασε πριν λίγες ημέρες την ανανεωμένη Mustang, όμως η Carlex Design έρχεται για να προσφέρει για όλες τις Mustang 6ης γενιάς ένα πραγματικά μοναδικό εσωτερικό.

Το εσωτερικό της φτιαγμένης Mustang από την Carlex Design, όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα ντυθεί σε υψηλής ποιότητας κόκκινο δέρμα, με λευκές ραφές, αλλά και λευκά τμήματα στα καθίσματα.

Ακόμη και το τιμόνι έρχεται με κόκκινο δερμάτινο κεντρικό τμήμα, που συνδυάζεται με μαύρο και λευκό δέρμα με κόκκινες ραφές στη στεφάνη. Ίδια δερμάτινη επένδυση σε κόκκινο και άσπρο έχει και η μπίλια του επιλογέα ταχυτήτων.

Επιπλέον των παραπάνω, η Carlex Design τοποθετεί το χαρακτηριστικό άλογο της Mustang με τα χρώματα της σημαίας των Η.Π.Α. στα καθίσματα και το ταμπλό, αλλά και στα πλαϊνά του αμαξώματος του αυτοκινήτου.


Στο ίδιο μήκος κύματος και για να ταιριάζει με το νέο εσωτερικό, το αμάξωμα της φτιαγμένης Mustang της Carlex Design συνδυάζει το άσπρο με το κόκκινο, χαρίζοντας μια ακόμη πιο εντυπωσιακή παρουσία στο μοντέλο της Ford.
TAG