H Aston Martin δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της νέας Vantage

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, έστω και με καμουφλάζ, της νέας Vantage έδωσε στη δημοσιότητα η Aston Martin, εν όψει της αποκάλυψής της μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Παρότι το καμουφλάζ δεν μας αφήνει να δούμε πολλές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, φαίνεται ότι η νέα Vantage θα έχει πιο δυναμικές γραμμές από την τωρινή, με πιο επιθετικά εμπρόσθια φώτα και γρίλια από την κορυφαία Aston Martin Vulcan.

Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει το ανασηκωμένο πορτ-μπαγκάζ που πιθανώς θα κρύβει και την απαραίτητη αεροτομή, ενώ διακρίνεται ο νέος διαχύτης με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Περαιτέρω στοιχεία για τηVantage δεν δίνονται στη δημοσιότητα, όμως αναμένεται η νέα δημιουργία της Aston Martin να πατά πάνω στην πιο καινούργια αλουμινένια πλατφόρμα της DB11.


Ο κινητήρας της θα είναι ο 4λιτρος V8 twin-turbo επίσης της Aston Martin DB11 που προέρχεται από τη Mercedes-AMG, χωρίς προς το παρόν να έχει αποσαφηνιστεί εάν θα παραμείνει στα 503 άλογα. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα θα μάθουμε κατά την επίσημη παρουσίαση της Vantage προς τα τέλη της χρονιάς.
TAG